top of page
  • Фото автораannaosvita

Презентація дошкільного навчального закладу № 24 "Фіалка" м.Курахове

Оновлено: 25 лист. 2020 р.

Крім країн, позначених на географічних картах, є велика густозаселена Країна Дитинства, звідки тече могутня річка людського життя, де все і починається.

Колектив ДНЗ №24 "Фіалка" — це однодумці, яких об′єднує найцінніше — ДИТИНА!

Навчально-виховний процес забезпечують 7 педагогів, здатних активізувати процеси самовиховання та саморозвитку, ознайомлюватися з новими ідеями та зацікавлювати ними вихованців , оволодівати новими освітніми технологіями .

Сьогодні дошкільний навчальний заклад не лише демонструє рівень освітянської культури та створює умови для розвитку особистості дошкільника, але й впроваджує, розповсюджує інформаційно-комунікативні технології, що сприяють взаємодії та взаєморозумінню між усіма суб’єктами освітянського простору: дітьми, батьками, педагогами. Успіх в оновленні змісту роботи закладу полягає в широкому залученні родин до освітнього процесу. Сьогоднішні родини є надійними помічниками, однодумцями, партнерами. Спільні заходи, свята, розваги, круглі столи, дні відкритих дверей допомагають згуртувати педагогів і батьків у єдиній меті — вихованні і розвитку всебічної гармонійної особистості.


15 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page